cablu de incalzire arad, timisoara, craiova, slatina
CABLU INCALZIRE ARAD, TIMISOARA, SLATINA, CRAIOVA
Solutii economice, cabluri de incalzire  in orasul tau!

CABLU INCALZIRE ARAD, TIMISOARA, SLATINA-Instalatie de incalzire rasadnite! Instalatia de incalzire a rasadnitelor prezentata, ofera avantaje precum un consum redus de energie, o temperatura constanta pentru o mai buna rasarire si germinare a semintelor, dar si o economie de spatiu.

ECOHORTI.RO vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu solutii de incalzire a rasadnitelor, la preturi atractive si livrare imediata. Produsele noastre sunt certificate, au garantie si calitate garantata.

Cablu de incalzire este confectionat din materiale electro-rezistente, fiind prevazut cu izolatie pentru temperature inalte. Initial cablurile erau folosite pentru incalzirea pardoselilor, ulterior utilitatea acestora a fost descoperita si pentru incalzirea rasadurilor.

Inainte de amplasare vom tine cont de cateva aspecte:

– Cablul nu se taie!

– Cablul nu se pune in priza cand este incolacit;

– Distanta maxima intre spire este de 10 – 12 cm.

Ca recomandare, cablurile de incalzire in Arad, Timisora, Craiova, Slatina se vor aseza pe o placa de polistiren, distribuite egal pe toata suprafata pentru care dorim a se face incalzirea, respectand norma distantelor intre spire de 10 – 12 centimetri.
Dupa asezarea placii de polistiren si a cablurilor, putem pune deasupra acestora:
a) Un strat de nisip de 2-3 centimetri peste care vom aseza tavitele alveolare;

b) Un strat de pamant de 3 – 5 centimetri peste care vom aseza tavitele alveolare

Acceseaza acum ofertele noastre promotionale si bucura-te de cele mai bune preturi din orasul tau: https://ecohorti.ro/categorie-produs/reduceri/

Va asteptam sa ne contactati pentru mai multe informatii la telefon:

0740155378; 0743802597

Afișez 1–15 din 68 de rezultate