Politica de confidentialitate

S.C. HORTIMAG BLIA CONCEPT S.R.L. , in calitate de proprietar al site www.ecohorti.ro respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, S.C. HORTIMAG BLIA CONCEPT S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art.12);
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • dreptul de opozitie (art.15);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de S.C. HORTIMAG BLIA CONCEPT S.R.L. in conformitate cu scopurile mentionate mai jos. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.

S.C. HORTIMAG BLIA CONCEPT S.R.L. doreşte să te familiarizezi cu modul în care colectăm, utilizăm şi divulgăm Datele cu caracter personal. Această Notificare de confidenţialitate a fost concepută pentru a te ajuta să înţelegi practicile noastre de confidenţialitate, inclusiv ce Date cu caracter personal colectăm, de ce le colectăm, în ce scopuri le utilizăm şi cum le protejăm, precum şi drepturile tale personale.

S.C. HORTIMAG BLIA CONCEPT S.R.L. apreciază interesul pe care îl manifeşti faţă de compania, produsele şi serviciile sale accesându-ne site-urile web (www.ecohorti.ro) sau canalele de comunicare asociate, inclusiv, însă fără a se limita la paginile şi/sau canalele noastre de socializare. Această notificare de confidenţialitate se aplică Datelor cu caracter personal pe care le colectăm sau prelucrăm când interacţionezi cu noi. Poţi interacţiona cu noi, achiziţionând şi utilizând produsele/serviciile noastre, prin comunicări comerciale, dar şi prin intermediul departamentului nostru de asistenţă pentru clienţi. Aceste interacţiuni pot fi realizate de vizitatori, clienţi, clienţi comerciali, furnizori şi/sau parteneri de afaceri.

S.C. HORTIMAG BLIA CONCEPT S.R.L.  prelucrează Date cu caracter personal şi în afara paginilor web si canalelor social media, care vor necesita o notificare de confidenţialitate diferită. În aceste cazuri, S.C. HORTIMAG BLIA CONCEPT S.R.L. va specifica în mod clar că notificarea de confidenţialitate respectivă este diferită de această notificare de confidenţialitate. Nu în ultimul rând, confidenţialitatea ta este de o reală importanţă pentru noi.. Aceasta înseamnă că ne-am angajat să îţi protejăm confidenţialitatea în permanenţă.

Când utilizăm termenul „Date cu caracter personal” în Notificarea de confidenţialitate, ne referim la informaţii legate de tine şi care permit identificarea ta, în mod direct sau în combinaţie cu alte informaţii pe care le putem deţine

DATELE CONTULUI 

Poţi opta să-ţi creezi un Cont online pentru a beneficia de serviciile noastre şi pentru a cumpăra online.

Când creezi un Cont, colectăm următoarele date cu caracter personal:

  1. – numele
  2. – formula de salut
  3. – adresa de e-mail
  4. – parola
  5. În plus, este posibil să avem nevoie de următoarele informaţii când interacţionezi cu S.C. HORTIMAG BLIA CONCEPT S.R.L. în calitate de Profesionist (respectiv, client comercial, furnizor şi/sau partener de afaceri):

○ numele companiei

○ adresa companiei

○ numărul de telefon al companiei

○ forma de organizare

○ numele funcţiei/specialitatea

○ numărul contului de client

Utilizăm aceste Date cu caracter personal pentru a crea şi a întreţine Contul tău. Contul tău  este creat exclusiv la cererea ta. De aceea, considerăm că prelucrarea Datelor contului este necesară pentru îndeplinirea contractului în care eşti parte, fiind legitimă conform Articolului 6 (b) din Regulamentul (CE) 5419/16.

DATE PRIVIND CUMPARATURILE ŞI ÎNREGISTRAREA

Poţi achiziţiona produse şi servicii din magazinul nostru online.

Când achiziţionezi produse/servicii  colectăm următoarele Date cu caracter personal:

  • – adresa de expediere şi de facturare
  • – numărul de telefon
  • – istoricul facturilor, care conţine un rezumat al produselor/serviciilor achiziţionate
  • – detalii ale produsului/serviciului înregistrat, precum numele produsului/serviciului, categoria de produse de care aparţine, numărul modelului produsului, data achiziţiei, dovada achiziţiei.

Utilizăm aceste Date cu caracter personal pentru a-ţi finaliza achiziţia şi/sau a-ţi înregistra produsul.

Produsele sunt achiziţionate şi înregistrate numai la cererea ta. Considerăm că prelucrarea Datelor tale privind achiziţiile şi înregistrarea este necesară pentru îndeplinirea contractului în care eşti parte, fiind legitimă conform Articolului 6(b) din Regulamentul (CE) 5419/16.

DATE ASOCIATE PĂRERILOR ONLINE

Poţi alege să îţi exprimi părerea, să adaugi comentarii, să adresezi întrebări, să faci evaluări şi să adaugi recenzii în cadrul evaluărilor online (Păreri online).

Dacă alegi să te foloseşti de această oportunitate, vom prelucra următoarele Date cu caracter personal:

  • – ID-ul de cookie
  • – părerile/comentariile/întrebările/evaluarea ta
  • – detaliile tale de contact, dacă ni le furnizezi (nume, e-mail, număr de telefon).

S.C. HORTIMAG BLIA CONCEPT S.R.L. utilizează aceste Date cu caracter personal pentru a obţine informaţii valoroase în baza cărora să îşi îmbunătăţească Paginile sau gama de produse/servicii. Considerăm că prelucrarea Datelor tale asociate părerilor online se bazează pe un interes legitim al S.C. HORTIMAG BLIA CONCEPT S.R.L.  de a-şi îmbunătăţi paginile  şi gama de produse şi servicii şi este legală conform articolului 6(f) din Regulamentul (CE) 5419/16.

DATE ASOCIATE MONITORIZĂRII REŢELELOR DE SOCIALIZARE

Când interacţionezi cu sau comunici pe canalele/paginile/promoţiile şi blogurile reţelelor de socializare (spre exemplu, când faci clic pe „îmi place” sau „distribuie”, când publici şi distribui comentarii şi când trimiţi evaluări şi recenzii), Datele tale cu caracter personal sunt prelucrate de un terţ care furnizează  servicii de monitorizare a reţelelor de socializare. Aceasta înseamnă că terţul care furnizează servicii de monitorizare a reţelelor de socializare va păstra o copie a interacţiunilor tale online publice, la care terţul ne-a acordat acces.

Printre Datele cu caracter personal pe care le colectăm se numără datele disponibile public pe care le-ai furnizat în contextul platformelor sociale, date pe care le obţinem de la furnizorul respectiv de servicii de socializare printr-un terţ care furnizează servicii de monitorizare a reţelelor de socializare; acestea pot fi: numele, ziua de naştere sau vârsta, pagina principală, fotografia de profil, fusul orar, adresa poştală, ţara, interesele şi comentariile şi conţinutul pe care le-ai publicat/distribuit.

Utilizăm aceste Date cu caracter personal pentru a ne forma o imagine de ansamblu cu privire la părerea oamenilor despre noi şi mărcile noastre şi pentru a ne face o idee cu privire la persoanele relevante cu influenţă în mediul online şi pentru a rezolva problemele şi/sau a îmbunătăţi produsele şi serviciile noastre.

Considerăm că prelucrarea Datelor asociate monitorizării reţelelor de socializare în contextul de mai sus se bazează pe un interes legitim al Iarmaroc Traditional de a acţiona în mod legal conform articolului 6(f) din Regulamentul (CE) 5419/16.

Dezvaluirea datelor cu character personal

AFILIAŢI ŞI FURNIZORI DE SERVICII

Îţi putem divulga Datele cu caracter personal:

  • – afiliaţilor sau filialelor noastre, în scopurile descrise în această Notificare de confidenţialitate
  • – furnizorilor noştri de servicii terţă parte care furnizează servicii precum găzduire de site-uri web, analiză de date, procesarea plăţilor/facturărilor, onorarea comenzilor, tehnologia informaţiei şi furnizarea de infrastructură aferentă, relaţii cu clienţii, transmiterea de e-mailuri, CRM, gestionarea identităţii, gestionarea evenimentelor, informaţii de piaţă, audit, detectare a fraudelor şi alte servicii terţilor, pentru a le permite să îţi trimită comunicări comerciale, în funcţie de preferinţele tale, dacă ai ales să le împărtăşeşti sponsorilor terţă parte ai tragerilor la sorţi, concursurilor şi promoţiilor similare persoanelor tale de contact asociate contului tău de pe reţele de socializare, altor utilizatori ai site-ului web şi furnizorului de servicii asociat contului tău de pe reţele de socializare, în legătură cu activitatea de distribuire pe reţele de socializare.
  • Când interacţionezi  în calitate de client, furnizor sau partener de afaceri, am putea să divulge Datele cu caracter personal disponibile în rapoarte şi în alte materiale oferite de tine şi/sau de compania ta ca urmare a unui angajament cu alt partener de afaceri şi/sau un furnizor.

ALTE UTILIZĂRI ŞI DIVULGĂRI

Îţi putem utiliza şi divulga Datele cu caracter personal şi în cazul în care considerăm acest lucru necesar sau adecvat: (a) pentru a respecta legea aplicabilă, ceea ce poate presupune legi din afara ţării tale de reşedinţă, pentru a răspunde solicitărilor din partea autorităţilor de stat şi guvernamentale, printre care se pot număra autorităţi din afara ţării tale de reşedinţă, pentru a coopera cu autorităţile de aplicare a legii sau din alte motive legale; (b) pentru a pune în aplicare temenii şi condiţiile proprii; şi (c) pentru a ne proteja drepturile, confidenţialitatea, securitatea sau bunurile materiale, precum şi pe cele ale afiliaţilor sau filialelor noastre, ale tale sau ale altor persoane.

Î

FIŞIERE COOKIE ALE TERŢILOR SAU ALTE TEHNOLOGII DE URMĂRIRE

Utilizăm fişiere cookie sau tehnologii similare atunci când utilizezi şi interacţionezi – când vizitezi site-urile noastre web, când primeşti e-mailuri de la noi, când utilizezi aplicaţiile noastre mobile şi/sau dispozitive conectate. În majoritatea cazurilor, nu te vom putea identifica direct din informaţiile pe care le colectăm utilizând aceste tehnologii.

Datele colectate sunt utilizate pentru a:

  • – asigura funcţionarea adecvată a canalului digital
  • – analiza utilizarea canalului digital, astfel încât să putem măsura şi îmbunătăţi performanţa canalelor noastre digitale
  • – te conecta la reţele de socializare şi a citi recenzii

Pentru informaţii suplimentare despre utilizarea fişierelor cookie sau a altor tehnologii similare şi despre alegerile noastre în ceea ce priveşte fişierele cookie, te rugăm să citeşti POLITICA DE UTILIZARE COOKIE-URI.

Cum protejam datele cu caracter personal

CUM ASIGURĂM SECURITATEA DATELOR TALE CU CARACTER PERSONAL?

Ne străduim să utilizăm măsuri organizaţionale, tehnice şi administrative rezonabile pentru a proteja Datele cu caracter personal în cadrul organizaţiei noastre. Din păcate, niciun sistem de transmitere sau stocare a datelor nu poate fi 100 % sigur. Dacă ai motive să crezi că interacţiunea cu noi nu mai este sigură, înştiinţează-ne imediat, conform secţiunii „Cum ne poţi contacta?” de mai jos.

CÂT TIMP VOR FI PĂSTRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL?

Îţi vom păstra Datele cu caracter personal atât timp cât este necesar sau permis ţinând cont de scopurile în care au colectate. Criteriile pe care le utilizăm pentru a determina perioada de păstrare includ: (i) perioada de timp în care avem o relaţie contractuala cu tine; (ii) existenţa unei obligaţii legale pe care trebuie să o respectăm; sau (iii) dacă păstrarea este indicată având în vedere poziţia noastră juridică (cum ar fi cu privire la termenele de prescripţie aplicabile, investigaţii de reglementare sau cu privire la litigii).

Drepturile si optiunile tale

Dacă doreşti să trimiţi o solicitare de a accesa, corecta, şterge, limita sau refuza prelucrarea Datelor cu caracter personal pe care ni le-ai oferit anterior sau dacă doreşti să trimiţi o solicitare de a primi o copie electronică a Datelor tale cu caracter personal pentru a le trimite unei alte companii (în măsura în care acest drept de portabilitate a datelor îţi este acordat conform legii aplicabile), ne poţi contacta la office@ecohorti.ro. Vom răspunde solicitării tale în conformitate cu legea aplicabilă.

În cererea ta, specifică clar care Date cu caracter personal doreşti să fie modificate, dacă ai dori ca Datele tale cu caracter personal să fie eliminate din baza noastră de date sau dacă doreşti să ne informezi ce limitări ai dori să aplici asupra modului în care utilizăm Datele tale cu caracter personal. Pentru protecţie, este posibil să dăm curs numai cererilor referitoare la Datele cu caracter personal asociate contului tău, adresei tale de e-mail sau altor informaţii ale contului, pe care le utilizezi pentru a ne trimite cereri şi poate fi nevoie să îţi verificăm identitatea înainte de a da curs cererii tale.

Ţine cont de faptul că este posibil să fim nevoiţi să păstrăm anumite informaţii în scopuri de păstrare a evidenţelor şi/sau pentru a finaliza tranzacţii iniţiate înainte de solicitarea modificării sau a ştergerii (spre exemplu, când efectuezi o achiziţie sau te înscrii pentru o promoţie, este posibil să nu poţi schimba sau şterge Datele cu caracter personal furnizate înainte de a finaliza achiziţia sau promoţia respectivă). De asemenea, pot exista informaţii reziduale care vor rămâne în bazele noastre de date, precum şi alte înregistrări, care nu vor fi eliminate.

Vom încerca să dăm curs cererii (cererilor) tale cât mai curând este rezonabil posibil. Reţine că, dacă renunţi la opţiunea de a primi e-mailuri comerciale de la noi, este posibil să îţi mai trimitem anumite mesaje administrative importante, la care nu poţi renunţa.

Dacă îţi foloseşti opţiunile şi drepturile (sau unele dintre acestea), este posibil să nu poţi folosi integral sau parţial anumite Servicii.

Informatii special pentru parinti

Paginile noastre nu sunt adresate copiilor, aşa cum stabileşte legea aplicabilă şi nu colectăm cu bună ştiinţă Date cu caracter personal de la copii. Totuşi, politica noastra prevede respectarea legii atunci când aceasta impune permisiunea părintelui sau a tutorelui legal înainte de a colecta, utiliza sau divulga Date cu caracter personal ale copiilor. Ne angajăm să protejăm nevoile de confidenţialitate ale copiilor şi încurajăm cu tărie părinţii şi tutorii legali să participe activ în activităţile şi interesele online ale copiilor lor.

Dacă un părinte sau tutore legal află că propriul copil ne-a furnizat Datele sale cu caracter personal fără consimţământul părintelui sau tutorelui legal, contactează-ne la office@ecohorti. Dacă aflăm că un copil ne-a furnizat Date cu caracter personal, vom şterge datele respective din fişierele noastre.

Cum ne poti contacta

CUM NE POŢI CONTACTA?

Dacă ai întrebări cu privire la această Notificare de confidenţialitate sau despre modul în care  îţi utilizam Datele cu caracter personal, te rugăm să contactezi Responsabilul nostru pentru protecţia datelor la adresa office@ecohorti.ro . Alternativ, ai dreptul să depui o reclamaţie la o autoritate de supraveghere cu competenţe în ţara sau regiunea în care te afli.